Meteen naar de inhoud

Over Rachel

Advies en Creatie
Mijn Verhaal

Rachel Kroep

Advies nodig bij het runnen van je bedrijf? Of advies nodig voor het zo goed mogelijk inrichten van je onderwijs? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben afgestudeerd in commerciële economie, algemene economie en als docent economie (Master). De ideale combinatie waar economische kennis en creatieve creatie samenkomen! Al van jongs af aan ben ik bezig met het creëren van allerlei content, het bedenken van business en het overdragen van mijn kennis. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2015 mijn eerste bedrijf heb opgezet en in 2016 mijn tweede. Inmiddels zijn deze verkocht en overgenomen, omdat ik mij wilde richten op het onderwijs en mijn werk als docent. Het is namelijk heerlijk om voor de klas te staan en studenten iets te mogen leren over economie. Ik geef (online) lessen, ontwikkel lesmateriaal, maak online instructievideo’s, doe onderzoek en creëer allerlei activerende werkvormen. Mijn passie voor ondernemen is nooit verdwenen dus naast dat ik lesgeef en onderwijs ontwikkel help ik nu ondernemers bij het opzetten van hun bedrijf en geef ik advies!
Rachel Kroep - docent economie - workshops
C.V. in verhaalvorm

Curriculum Vitae

Ambitieus en een doorzetter, dat typeert mij als persoon. Dromen en doelen heb ik altijd al gehad. Ik wil het beste uit mijzelf halen. Vanaf de basisschool heb ik school altijd gecombineerd met topsport. Vanaf mijn 12e speelde ik in KNVB jeugdteams en van mijn 14e t/m 17e speelde ik bij FC Twente Vrouwen in de jeugd. In die tijd heb ik geleerd wat doorzetten en niet opgeven is. 

Na het behalen van mijn vwo diploma (Kottenpark College Enschede) in 2012, begon ik met de bachelor European Studies op de Universiteit van Twente. Echter vond ik dit te theoretisch en bleek ik alleen de economische vakken interessant te vinden. Dat maakte dat ik datzelfde studiejaar nog de switch maakte naar de bachelor commerciële economie op het Saxion. Tijdens deze bachelor kon ik praktischer bezig gaan en heb ik mijn eerste bedrijf opgezet: Zeus & Caesar. In dit bedrijf ben ik ook afgestudeerd in 2016. Daarna ben ik begonnen aan de bachelor docent algemene economie (Windesheim). Tijdens deze tweede bachelor heb ik mijn tweede bedrijf opgezet. Na het behalen van de bachelor docent algemene economie ben ik de master algemene economie gaan doen (HAN University of Applied science). Studeren heb ik altijd gecombineerd met hard werken in mijn eigen bedrijf en in het onderwijs. Inmiddels zijn beide bedrijven verkocht en ben ik werkzaam op het mbo en hbo als docent algemene economie. Daarnaast geef ik advies en creëer ik content voor ondernemers en het onderwijs.

WAT IK NU DOE?

DOCENT MACRO ECONOMIE

HAN University of Applied science (HBO)

DOCENT ALGEMENE ECONOMIE

ROC van Twente
(MBO)

ADVIES EN
CREATIE

Voor ondernemers en onderwijs

Scroll Up